Home » Afvallen » Sportiviteit motiveren

Sportiviteit motiveren

Zoals je kon lezen in onze vorige post, vertelde we over de dieetpillen. Dieetpillen helpen bij het afvallen. Dit is natuurlijk niet het enige wat je kan doen om af te vallen. Voeding en sporten is ook erg belangrijk. We weten dat dit wat moeilijker is voor de meeste mensen. Uit welke sport haal je nou eigenlijk je plezier. In deze post vertellen we meer over wat je allemaal kan gaan doen en geven we wat tips. Echter begint het wel bij jezelf.

Tips om te sporten

  • Zoek een sportmaatje. Dit is de beste motivatie. Je hebt namelijk een stok achter de deur want je kan elkaar motiveren. Dit kunnen wij uit ervaring zeggen.
  • Vind een sportschool waar jij je fijn bij voelt. Bij de meeste sportscholen kan je een proefles of proefweek mee doen. Dit houdt in dat je even van de sfeer kan proeven. Lijkt het je leuk om te beginnen dan sluit je een abonnement af. Voel je je niet op je gemak dan zoek je verder.
  • Doe mee aan groepslessen. Groep lessen geven wat meer zekerheid, je hoeft zelf minder na te denken. Je kan gewoon naar de sportschool gaan en je doet de trainer na. Geen onzekerheid over welke oefening je nu weer moet gaan doen.
  • Zwemmen is ook goed voor het lichaam. Hierbij stimuleer je elk gedeelte van je lichaam en wordt je goed afgetraind. In veel sportscholen is er ook een zwembad aanwezig. Dit is dus eigenlijk een win-win situatie.
  • Probeer in het begin 2 รก 3 in de week actief te bewegen. Dit kan ook een grote wandeling zijn na het eten. Het is verstandig dat je het opbouwt. Als je gelijk vol erin gaat dan is de kans dat je afhaakt groter.

Als je volledig wilt afvallen dan zijn de dieetpillen in combinatie met sporten en gezonde voeding een mooie uitkomst.

About